maanantai 11. lokakuuta 2010

Ainotar - Smigrende -valjakko voitokkaana!

Ei ollut kulunut kuin pari viikkoa siitä kun Ainotar saavutti ensimmäisen kisapalkintonsa, kun taas vastaanotin Ainotar - Smigrende -parivaljakon kärryillä istuen uuden palkinnon. Tällä kertaa olivat kyseessä kisat Cecam Shetlandsissa, luokkana edelleen noviisi parivaljakko ja päivämääränä 11.10.2010.

Sijoituksemme oli tällä kertaa edellistä huomattavastikin parempi: luokkavoitto tuli! Voisi siis sanoa että oikeastaan kaikki meni nappiin kaikkien osuuksien kohdalla. Vaikka Aikku ei edellisen sijoituskerran jälkeen ollut käynyt kisoissa kuin pari kertaa, oli se selvästi jo tottunut paremmin kisapaikan vilinään. Kouluradalla se oli jo täysin oma itsensä kuunnellen huolella käskyjäni, vaikka vierellä kulkenut Keena lompsottikin eteenpäin tympääntyneenä.

Tarkkuusosuudella Keenakin tuttuun tapaansa heräsi kunnolla, eikä virheitä tullut montaa kappaletta kun molemmat hepat olivat skarppeina ja kuuliaisina - Keenaa sain tosin jälleen vähän rauhoitella, kun taas Aikku kulki juuri sopivaan tahtiin.

Kestävyysosuus sujui jälleen kerran vauhdikkaasti, eräällä vähän mutaisemmalla kohdalla vain meinasi Aikulla innostuksessaan jalat sotkeutua, mutta eteenpäin jatkettiin ilman mitään dramaattisempaa. Vaikka erilaiset esteet suoritettiinkin vauhdilla, ei niissäkään tullut ongelmia tarkkuuden suhteen.

Ja palkintojen jako oli toki koko päivän kohokohta: ensimmäistä kertaa tämän valjakon kanssa sain vastaanottaa hienon voittajan pokaalin ja hevosetkin saivat suitsiinsa upeat sinivalkoiset ruusukkeet! Ja niin laukattiin ilolla ja innolla kunniakierrosta ympäri kentän..

~ Amar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti