tiistai 30. lokakuuta 2012

Itsenöyryytystä KeRJ cupissa 30.10.2012

Jälleen pidemmän aikaa vallinneen kisatauon (lue: ankaran treenikauden) jälkeen oli aika osallistua KeRJ cupiin 30.10.! Ei ehkä mikään kuningasidea, ehdin nimittäin rustailla seuraavanlaiset myynti-ilmoitukset mukaan lähteneistä hepoista jo kotimatkalla...

Nutella, helppo luokka (sij. 08/17):
Myydään 7-vuotias suomenhevosori. Ulkonäöltään komea otus, 157 cm, upea suku, sopii lajiin kuin lajiin. Luonteessa parantamisen varaa, kilpailuihin ei kannata suunnata ellei rakasta julkista nöyryytystä. Myydään ensimmäiselle kohtuullista hintaa tarjoavalle, pikaisesti!
Haalir, helppo luokka (sij. 15/17):
Myynnissä 10-vuotias eestinhevosori, 148 cm, monipuolinen ratsu ja ajokki. Yleisesti ottaen terve, vain pääkopassa heikkouksia. Ei omaa itsesuojeluvaistoa, uteliaisuutta löytyy senkin edestä. Voi ajoitellen heittäytyä jääräpäiseksi, suosittelen samalla ostamaan kunnon turvaliivin ja kypärän (ehkä pari varastoon). Ori lähtee halvalla, joten ylimääräisten suojavarusteiden hankinnasta ei seuraa suurta taloudellista tappiota.
Perla, helppo luokka (sij. 13/17):
Myydään suomenhevostamma, 5-vuotias, säkä 154 cm, palkittu suku. Pärjää kaikissa lajeissa jos jarrut löytyy. Vain ratsastajalle jolta löytyy käsilihaksia, kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta, ja joka ei isommistakaan spurttailuista säikähdä. Äärimmäisen huomionhakuinen tamma, kenties sopivalla ratsastajalla sopii myös kisaratsuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti