lauantai 5. marraskuuta 2011

Kysely Heijastuksesta

Käythän vastaamassa Heijastusta koskevaan topickiin ht.netissä tai virtuaalifoorumilla? Toki tänne blogin kommenttilootaankin saa vastailla!
Virtuaalisen identiteettikriisin kourissa tuskaillessani tuli mieleen kysellä teiltä vähän mielipiteitä Heijastuksesta.

Sinä, joka olet joskus ennenkin vieraillut Heijastuksessa:
Mitä muistoja tai asioita liität talliin - joku tietty toiminta, ulkoasu, hevonen, jokin asia sisällössä, rasittava omistaja..? Tekeekö jokin asia Heijastuksesta sellaisen että tallin voisi muistaa pidemmänkin ajan päästä? Jos satut muistamaan tallin useamman vuoden takaa niin piditkö siitä enemmän ennen kuin nyt - miksi (et)? Millä yksittäisillä sanoilla kuvailisit Heijastusta sellaisena kuin se muistoissasi on?

Sinä, joka et ole ennen kuullutkaan koko tallista:
Mitä voisit odottaa tallilta jonka nimi on Heijastus? Millaista ulkoasua, toimintaa, rotuja, tyyliä... Kun nyt (toivottavasti) vierailit sivuilla, vastasiko todellisuus yhtään nimen luomaa mielikuvaa? Mistä asioista et pidä tai pidät ensimmäisen käyntisi perusteella? Kiinnittikö jokin asia erityisesti huomiosi (hyvässä tai pahassa)?

Nyt pyydän teitä puhumaan suunne puhtaiksi niin lyhyesti tai pitkästi kuin haluatte, kritisoimaan ja heittelemään mädillä kananmunilla. Tietysti mahdollisista kehuistakaan en loukkaantuisi, enkä etenkään siitä jos painelisitte mielenne mukaisesti peukkua VRL:n profiilissamme ;)

Puhukaa (tai siis kirjoittakaa), kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti