tiistai 6. joulukuuta 2011

Joulukuusi tuli talliin!

Näin meidän hepat suhtautuivat kun lähimetsästä (luvallisesti!) haettu kuusi rahdattiin talliin - ja näillä "tarinoilla" myös osallistuttiin Simoran kisoihin 6.12.:

Nutella (sij. 2/15):
"Äiti, mä nitistän ton vihreän hirviön!"
Perla (sij. 6/15):
"Typerälle rehulleko enemmän huomiota kuin minulle?!"
Hali (sij. 14/15):
Sieraimet pärskyy, silmät loistaa: "varmasti syötävää"!
Takku (sij. 10/15):
"Mikäs tuo - pisteliäs, hyväntuoksuinen, tuskinpa vaarallinen.."

Nuttu ja Perla osallistuivat tuohon ekaan luokkaan alaikäisyytensä vuoksi talutuksessa järjestäjän erityisluvalla, ja Takun kanssa osallistuttiin myöskin HeA-luokkaan (sij. 1/2):
P-p-p-poker face..! Vähempikin aiheuttaa rytmihäiriöitä, joista ei ole ainakaan hyötyä koulukisojen verryttelyssä. Tietysti kuitenkin juuri kyseinen Lady Gagan Poker face -rimputus kajahti soimaan kajareista kun vetelimme Takun kanssa yltiömäisen upeaa melkein-piffipaffiamme Simoran verryttelykentällä. Eikä mennyt montaa sekuntia kun Takun askellus alkoi tuntua ennemminkin kompuroivan kamelin menolta ja omakin keskittymiskykyni oli jossain aivan muualla.

Huonoksi onneksemme ei kappale ehtinyt vaihtua klassiseen viulun vingutukseen ennen lähtövuoroamme, ja jouduimme kisakentän valkoisten aikojen sisäpuolelle edelleen henkisesti nyrjähtäneinä. Eikä liene vaikea arvata lopputulosta. Lisätty käynti varsinkin oli varmasti hyvin hulvattoman näköistä eikä ehkä niin tasaisen lisättyä, takaosakäännös ei ollut sujuvaa nähnytkään ja vastalaukkaympyrällä laukka vaihtui suunnitelmien vastaisesti joka kerta kun päässäni kajahti "p-p-p-po...", eli hyvin usein. Jos nyt jotain positiivista pitää löytää niin aitojen sisäpuolella sentään pysyttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti